top of page

rally des crevettes 2022-11-11 Bondues 

Het was een dag in 4 delen.

 

Deel 1 Rally des Crevettes : Het is nu al paar edities dat ik naar de rally des Crevettes ga. Rally waar alleen Engelse merken toegelaten zijn. deze keer een stuk of 60 wagens. Meeste zijn wel de gekende Engelse wagens maar elk jaar zitten er wel een paar leuke tussen zoals dit jaar de Triumph Break, Ford Cortina en de TVR's. Ook even onderweg gaan kijken.

 

Deel 2 Deutscher Soldatenfriedhof 1914-1918 Verlinghem : En omdat het wapenstilstand is ook weer even een Oorlogskerkhof gaan bezoeken. De meeste in de streek zijn wel Duitse dus het was deze keer ook een Duits kerkhof van 1914-1918. Het was het Deutscher Soldatenfriedhof 1914-1918 Verlinghem. Een kleintje met 2 cirkels kruisen en veel vierkanten platen er rond. Sommige van die platen waren wel wat verstopt onder de bladen. maar toch een paar foto's gemaakt (al dacht ik dat ik er toch een paar meer gemaakt had ? ).

 

Deel 4 oude gebouwen : Er naast was er nog een prachtig kasteel en het was een groot kasteel. Jammer genoeg niet open en foto's moest ik tegen de zon nemen (dus niet zo goed geslaagd) maar zag er wel prachtig uit. er tegen over stonden ook nog 2 oude gebouwen en een beetje verder nog een oud gebouw (heb toch iets met vintage precies). En tussen de gebouwen ook nog bloemen gezien (ja prachtige rozen en andere bloemen op 11 november). En ook wat beestjes gezien oa paar honden onder weg naar de gebouwen en de duifjes op het kasteel en ook de verzameling zwart wit katten. 

En deel 4 mister streep : Mister streep is een van de 2 gestreepte katten in mijn streek die af en toe eens goededag komt zeggen. En hij is altijd content als ik keppe maak euh als ik hem wat aai. 

bottom of page